Over Praktijk Bergkroon

Sinds januari 2007 heb ik, Petra Veltman, mijn eigen praktijk Bergkroon. Dit is een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording voor volwassenen en jongeren. Ik geef naast mijn praktijk les als docent NT2 – Nederlands voor Anderstaligen. Ik vind het een voorrecht om met mensen te werken met zoveel verschillende achtergronden, culturen en religies. Sinds 2010 werk ik in Cairo – Egypte. Naast het geven van workshops en privé sessies daar, organiseer ik samen met mijn zus Annemarie Veltman, die in Cairo woont, spirituele reizen en festivals in Egypte. Het uitwisselen van elkaars kennis, het verbinden van de verschillende culturen, het bouwen van bruggen naar meer begrip voor elkaar, staan centraal.

Mijn weg naar innerlijke groei

Vanuit een gedreven nieuwsgierigheid en via allerlei wegen als InnerSpeak, The Emotion Code, EFT, Familieopstellingen, NLP, MatriXmethode het opruimen van belemmerende overtuigingen, levenservaringen en reizen heb ik me ontwikkeld in wie ik nu ben. Door te groeien van binnenuit heb ik mijn eigenheid en kracht weer ontdekt en zet ik dat nu neer in de wereld. Mijn passie is om jouw spiegel te zijn. Ik zie mezelf als een berggids die mensen, volwassenen en jongeren, ondersteunt bij hun proces naar de top van hun eigen berg. Daar aangekomen zet je je eigen kroon op en geniet je van het prachtige uitzicht. Middels verschillende wegen, waarbij ik je tools aanreik om je eigen teugels weer in handen te nemen, doorloop je een proces van verandering, als je dat wilt.

Petra portret

Petra Veltman

Ik ondersteun mensen om meer hun eigen kracht te hervinden en te ontdekken.

Het zelfgenezend vermogen van elk individu staat hierbij centraal. Elk mens heeft het recht om zich compleet, in harmonie en balans te voelen. Door blokkades op bewust en onbewust niveau wordt deze harmonie verstoord. Door op verschillende manieren aan deze blokkades te werken, kan het herstel plaatsvinden waardoor je je eigen kracht, rust en ruimte kunt ervaren. Integriteit, veiligheid en respect zijn belangrijke uitgangspunten van waaruit ik werk.

Meer weten over Praktijk Bergkroon,
neem contact op!