Over Praktijk Bergkroon

Mijn naam is Petra Veltman van praktijk Bergkroon. Dit is een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording voor mensen die naar zichzelf willen kijken om een stap te maken naar eigen kracht en potentie. Je wilt zo graag een stap maken en op de een of andere manier, zit je vast in je denkwijze. Die belemmerende overtuigingen blijven maar langskomen en houden je kleiner in wie je werkelijk bent. Soms is het ook spannend om iets ouds los te laten als je nog niet weet wat er voor terugkomt en als je nooit springt, zul je het ook nooit weten. Het leven dient geleefd te worden en niet vanuit de valse zekerheden maar vanuit de innerlijke passie en de levensstroom die er ook voor jou is. In mijn praktijk gebruik ik diverse methodieken om je die duw te geven om weer een stap vooruit te maken. Wil het niet linksom, dan doen we het rechtsom zodat je weg weer helder en zichtbaar wordt. 

 Naast het geven van workshops en privé sessies, organiseer ik  spirituele reizen naar Egypte. Voor sommige mensen is dit een levensveranderende ervaring. Het is niet alleen het prachtige  land, de mensen, de geuren en de kleuren die je doen genieten, het brengt ook oude kennis aan het licht waardoor je in een diepe herinnering komt van wie je bent. Deze ervaring neem je mee wat je leven een prachtige verrijking geeft. 

Mijn weg naar innerlijke groei

Vanuit een gedreven nieuwsgierigheid en via allerlei wegen als Spirituele opleidingen en seminars, InnerSpeak, The Emotion Code, EFT, Familieopstellingen, NLP,  Sjamanisme, veel levenservaring en reizen heb ik me ontwikkeld in wie ik nu ben. Door te groeien van binnenuit, heb ik mijn eigenheid en kracht weer ontdekt en zet ik dat nu neer in de wereld. Mijn passie is om jouw spiegel te zijn. Mijn naam betekent rots of berg. Ik heb een rotsvertrouwen en de stevigheid van een berg.  Ik zie mezelf als een berggids die jou ondersteunt bij je proces naar de top van je eigen berg.  Daar aangekomen zet je je eigen kroon op en geniet je van het prachtige uitzicht. Elke bergtop heeft zijn eigen unieke uitzicht.  Middels verschillende wegen, waarbij ik je tools aanreik om je eigen teugels weer in handen te nemen, doorloop je een proces van verandering, als je dat wilt. 

Petra portret

Petra Veltman

Ik ondersteun mensen om meer hun eigen kracht te hervinden en te ontdekken.

Elk mens heeft het recht om zich compleet, in harmonie en balans te voelen. Door blokkades op bewust en onbewust niveau wordt deze harmonie verstoord. Door op verschillende manieren aan deze blokkades te werken, kan het herstel plaatsvinden waardoor je je eigen kracht, rust en ruimte kunt ervaren. Integriteit, veiligheid en respect zijn belangrijke uitgangspunten van waaruit ik werk.

Meer weten over Praktijk Bergkroon,
neem contact op!