Wat is EFT?

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een prettige, snelle en effectieve manier om zowel lichamelijke als geestelijke blokkades te verhelpen. EFT gaat ervanuit dat wij energie zijn en dat die energie moeiteloos door ons lichaam dient te stromen. Wordt deze energiestroom geblokkeerd, dan voelen we dat als negatieve emotie of kan dit zich gaan uiten in een fysieke klacht. Er treedt een soort kortsluiting op in ons energiesysteem. EFT werkt o.a. met het bekloppen van bepaalde lichaamspunten, waardoor blokkades worden opgeheven. Je klopt bij jezelf de uiteinden van meridiaanpunten op het hoofd, lichaam en handen.

Hoe werkt EFT?

Door in een bepaalde volgorde met je vingers te kloppen op deze punten, terwijl je de negatieve emotie benoemt, verwijder je de blokkade in kwestie en gaat de energie weer stromen, waarmee de klacht is verholpen of verminderd. De kracht zit in de simpelheid van deze methode. Het is een zeer effectieve manier om belemmerende overtuigingen en negatieve emoties los te kloppen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte, kracht en energie.
Je zult je meer bevrijd voelen.

Waarvoor gebruik je EFT?

Bij o.a. teleurstellingen, frustraties, verdriet, belemmerende overtuigingen, angsten, examenvrees, hoofdpijn, ongeduld, grenzen stellen, spreken in het openbaar, gepest worden op school en beter op school presteren.

Meer weten over EFT?
Neem contact op!