Ben jij toe aan een verandering?

Sta je voor een keuze en weet je niet wat te doen? Wil je graag een nieuwe stap zetten en je weet niet hoe? Heb je meer inzichten nodig over jezelf en je eigen handelen om te doen waar jouw passie ligt? Hoe zou het zijn als je net dat ene zetje krijgt om te veranderen.

Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het is een methode om meer inzicht te krijgen in jezelf en de manier waarop je communiceert. Door NLP technieken toe te passen merk je dat er in het dagelijks leven iets verandert. Zo kun je werken vanuit doelen. Wat heb je nog niet, wat zou je willen bereiken en hoe ga je dat doen? Denk hierbij aan een overtuiging die je belemmert om bijvoorbeeld een nieuwe baan te zoeken: “Ik kan dit niet” of “Ik ben onzeker”. Ook is het een mogelijkheid om te ontdekken waar je energie van krijgt en wat je energie kost.

Is een NLP traject iets voor jou?

Waar zou je helderheid over willen hebben? Wat heb je nodig om de stap te kunnen zetten? Welke belemmerende overtuigingen wil je kwijt en welke wil je ervoor in de plaats? Een traject bestaat uit 3 tot 5 sessies. Via concrete oefeningen wordt jouw proces duidelijk hoe je handelt en hoe je dit zou kunnen veranderen als je dit wilt. Zo kun je erachter komen wat jouw gedrag maakt zoals je dit doet. De oefeningen die we tijdens een consult doen, krijg je mee naar huis.

NLP biedt veel mogelijkheden. Samen met jou gaan we aan de slag d.m.v oefeningen, systemisch werk en gesprekken om je meer bewust te worden van je eigen persoonlijke ontwikkeling, inzichten te krijgen en keuzes te maken om jouw kwaliteit van het leven te vergroten.

Petra Coach

Meer weten over NLP?
Neem contact op!

Systemisch werk – familieopstellingen

Jij en je familie

Waar we ook geboren worden, wie we ook zijn en hoe onze levens zich ook ontwikkelen, we maken allemaal deel uit van een familie. Een familie is een systeem waarmee we verbonden zijn, soms tegen wil en dank. Deze verbondenheid wordt van generatie op generatie doorgegeven waarbij het mogelijk is dat oude patronen, verstrikkingen, lasten, worden overgedragen op ons leven en waar we hinder van ondervinden.

Een familieopstelling helpt jou inzicht te krijgen in de invloeden van het familiesysteem op jouw leven. Het is een manier om op een liefde- volle manier los te komen van verstrikkingen en het eigen leven vol te nemen.

Coaching 1 op 1

Met jou kijk ik wat jouw helderheid kan geven op je vraag en rust brengt in het systeem. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen zoals: vloerankers, voorwerpen en visualisaties.