Wat is InnerSpeak?

Kom meer in je kracht. Laat je licht meer schijnen. Neem je leven vol! InnerSpeak is een methode, afkomstig uit Amerika en door Jean Adrienne wereldwijd bekend gemaakt, InnerSpeak geeft je handvatten om los te komen van oude patronen, lichamelijke klachten angsten en andere belemmeringen die je ervan weerhouden om het leven vol te nemen.

Het is een makkelijke en effectieve manier die gebruik maakt van een spiertestmethode (kinesiologie). Deze spiertest helpt je bij het communcieren met je innerlijk. De antwoorden die vanuit je onderbewuste naar bovenkomen, zijn te vinden in een uitgebreide werkmap. Deze map is opgebouwd uit 144 bestanden. Je kunt direct communiceren met je innerlijk, zonder de invloed van gedachten of ego.

InnerSpeak spoort op wat je tegenhoudt om te kunnen loslaten. Met de effectieve methode van InnerSpeak kun je op elk gewenst gebied werken aan dat wat nu niet gaat zoals je het zou willen, bijvoorbeeld relaties, geld, gezondheid, angsten of gewoon dat rare gevoel waar je maar niet de vinger op kunt leggen.

InnerSpeak helpt jou om je eigen licht meer te laten schijnen en het versterkt je kracht in wie je werkelijk bent.

Wat kun je bereiken?

  • luisteren naar je innerlijke stem
  • bereik je doelen sneller door je te bevrijden van belemmerende blokkades
  • verhoog je bewustzijn
  • heel je lichaam, geest en spirit
  • heel je wonden die eventueel uit vorige levens komen met InnerSpeak door je huidige gedragingen en relaties te bekijken

InnerSpeak sessie

Tijdens een sessie wordt er één op één gewerkt. De sessie wordt op een stoel gegeven en we zitten tegenover elkaar. Indien wenselijk kan de sessie worden gegeven op een behandeltafel waarbij de cliënt in ontspannen houding ligt.

Een sessie duurt circa 1 uur. Het is mogelijk om een sessie op afstand te krijgen. Er wordt dan middels een e-mail met een bijgevoegd Word document informatie gegeven over de sessie. Voor meer informatie kan er het beste contact worden opgenomen per mail of telefoon.

Tweedaagse workshop

Leer nu zelf InnerSpeak in een tweedaagse workshop. Hier leer je hoe je de spiertest kunt toepassen en leer je werken met de werkmap. Je kunt InnerSpeak aan het eind van de workshop toepassen voor jezelf en voor anderen en je leert hoe je op afstand kunt werken.

Je krijgt een officieel Certificaat van InnerSpeak van Jean Adrienne, dat je toestemming geeft om InnerSpeak toe te passen. Tevens geeft het de mogelijkheid om gratis de basisworkshop bij Jean Adrienne te volgen (wereldwijd). De workshop van Jean is in het engels en je kunt instromen bij de vervolgworkshops.

Meer weten over InnerSpeak?
Neem contact op!

Workshop InnerSpeak bij jou thuis

Het is mogelijk om de workshop bij jou thuis te krijgen. Neem contact op voor mogelijkheden. 

InnerSpeak is geschikt voor volwassenen, kinderen, dieren en ruimtes.