Een coach voor jou…?

Een coach is niemand meer of minder dan iemand die je handvatten en gereedschap geeft, zodat je zelf jouw weg vindt. Mijn naam is Petra Veltman en ik ben coach én trainer. Ik leer je methodieken aan en coach je bij het maken van je eigen keuzes. Ik vergelijk mezelf ook wel met een berggids die meerdere wegen naar de top kent en jou ondersteunt bij het vinden van een weg die bij jou past. Daarbij draait het om het hervinden van je eigen pad en de mogelijkheid om blokkades op te heffen. Eenmaal aangekomen op de top zet je natuurlijk de kroon op je werk en geniet je van het uitzicht!

Zo werkt het voor jou

Ik geef je tools voor het wegnemen van blokkades die variëren van een spinnenfobie,  burn-outverschijnselen, faalangst, laag zelfbeeld en  psychosomatische klachten. Als coach en traing ben ik  thuis in methodieken als: EFT of The Emotion Code,  NLP-technieken, Systemisch werk, meditaties en visualisaties.  Samen zoek ik met je naar de aanpak die het beste bij je past.

Bergkroon Logo
Petra bij water
Petra portret

Coaching met Petra Veltman…

“Ik ondersteun mensen om hun eigen kracht te hervinden of te ontdekken. Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording staat centraal. Ik gebruik daarbij mijn jarenlange professionele ervaring als docent Nederlands/NT2 en mijn eigen zoektocht langs cursussen en opleidingen als InnerSpeak, EFT, Kruidenopleidingen, Bloesemremedies, Rots en Water, Kindercoach, NLP Practitionar, Master en Coach opleiding , Healing en Reading opleiding en Familie opstellingen. Ik reik tools aan om de uitdaging met jezelf aan te gaan”.