Een coach voor jou…?

Een coach is niemand meer of minder dan iemand die je handvatten en gereedschap geeft, zodat je zelf jouw weg vindt. Petra Veltman is coach én trainer. Petra leert je methodieken aan en coacht je bij het maken van je eigen keuzes. Ze vergelijkt zichzelf ook wel met een berggids die meerdere wegen naar de top kent en je ondersteunt bij het vinden van een weg die bij jou past. Daarbij draait het om het hervinden van je eigen pad en de mogelijkheid om blokkades op te heffen. Eenmaal aangekomen op de top zet je natuurlijk de kroon op je werk en geniet je van het uitzicht!

Zo werkt het voor jou

Je coach geeft je tools voor het wegnemen van blokkades die variëren van een spinnenfobie, ADHD, burn-outverschijnselen en faalangst tot gepest worden op school, concentratieproblemen of psychosomatische klachten. Als coach is Petra thuis in methodieken en technieken met zelfhulpmethodes als matriXcoaching of The Emotion Code, met psychofysieke trainingen, met NLP-technieken of op fysiek gebied met drukpuntmassages of EFT. Samen zoek je naar de aanpak die het beste bij je past.

Petra Coach
Petra bij water
Petra portret

Coaching met Petra Veltman…

“Ik ondersteun mensen om hun eigen kracht te hervinden of te ontdekken. Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van vitaliteit staat centraal. Ik gebruik daarbij mijn jarenlange professionele ervaring als docent Nederlands en mijn eigen zoektocht langs cursussen en opleidingen als InnerSpeak, EFT, Rots en Water, Kindercoach, NLP en Opstellingen. Ik reik tools aan om de uitdaging met jezelf aan te gaan. Dat kan individueel, in een groep of zelfs voor de klas.”