NT2 training 
Nederlands als Tweede Taal voor bedrijven, particulieren en expats

Voor werkgevers: Taal op de werkvloer

Bent u een werkgever die anderstalige werknemers in dienst heeft dan is een taaltraining op de werkvloer wellicht interessant voor u.

U als werkgever bent erbij gebaat dat de communicatie goed verloopt en dat er een goede onderlinge samenwerking op de werkvloer is. Taalverhoging en wederzijds begrip dragen hieraan bij.

Trainingen op maat

Praktijk Bergkroon biedt op maat gemaakte taaltrainingen.

Middels een intakegesprek wordt het taalniveau bepaald en afhankelijk daarvan wordt er een lessenserie afgestemd op de wensen van de werkgever en de werknemer met duidelijke haalbare doelen.
Doelen kunnen zijn: gesprekken voeren, vragen durven stellen en het verbeteren van het schrijven voor bijvoorbeeld een werkverslag.

Heeft u interesse, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer weten over taaltrainingen?
Neem contact op!

Voor particulieren en expats

  • Bent u op zoek naar een Taaltraining Nederlands voor uzelf of uw partner?
  • Heeft u hulp nodig bij de Inburgering of bij uw Basisexamen inburgering in het buitenland? 
  • Wilt u uw taalverhogen of heeft u wensen wat betreft taal op de werkvloer?  Praktijk Bergkroon kan voor u een op maat gemaakte lessenserie aanbieden. Vooraf wordt een intakegesprek afgenomen om het niveau te bepalen en de doelen duidelijk te krijgen.

De lessen vinden in overleg plaats op locatie, dat kan zijn op uw werk, bij u thuis of een andere locatie. Via Zoom kan ook taalondersteuning worden gegeven.

De docent

Als docent NT2 (Nederland als Tweede Taal) heeft Petra Veltman 15 jaar ervaring met het geven en verzorgen van taallessen van beginners niveau t/m gevorderden (0 t/m B2). Het verzorgen van lessen over Kennis van onze Nederlandse maatschappij (KNM), het geven van lessen op het gebied van Oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt (ONA) en de voor u op maat gemaakte lessenserie Taal op de Werkvloer.

Bent u benieuwd waar praktijk Bergkroon u ondersteuning kan bieden, vraag dan vrijblijvend