Disclaimer voor Praktijk Bergkroon

Als u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neemt u dan gerust contact met ons op via e-mail op info@bergkroon.nl

Disclaimers voor de website van Praktijk Bergkroon

Alle informatie op deze website – https://www.bergkroon.nl – wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. De Praktijk Bergkroon Website geeft geen garanties voor de volledigheid, betrouwbaarheid en juistheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie die u op deze website (de Praktijk Bergkroon-website) aantreft, is strikt voor uw eigen risico. Praktijk Bergkroon is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door het volgen van hyperlinks naar dergelijke externe sites. Hoewel wij ernaar streven om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites aan te bieden, hebben wij geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in voor alle inhoud van deze sites. Site-eigenaren en -inhoud kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen en dit kan gebeuren voordat we de mogelijkheid hebben om een link die ‘slecht’ is gegaan te verwijderen.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites een ander privacybeleid en andere voorwaarden kunnen hebben die buiten onze controle vallen. Controleer het privacybeleid van deze sites en hun “Servicevoorwaarden” voordat u zich met een bedrijf gaat bezighouden of informatie gaat uploaden.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Update

Mochten wij dit document bijwerken, aanpassen of wijzigen, dan zullen deze wijzigingen hier duidelijk worden vermeld.