Wat is The Emotion Code?

De Emotion Code is een zelfhulp methode die het complexe simpel maakt. Dr. Bradley Nelson, chiropractor, uit Amerika heeft deze krachtige methode ontwikkeld vanuit zijn 22 jaar ervaring uit zijn eigen praktijk.

Geblokkeerde en verborgen emoties vormen een disbalans in je lichaam en energiesysteem. Dit kan pijn veroorzaken, op lichamelijk en psychisch niveau. De Emotion Code is een krachtige en simpele manier om jezelf te ontdoen van alle onnodige ballast. Het is schematisch van opzet en werkt via een spiertest uit de kinesiologie. Directe communicatie met je onbewuste zorgt ervoor dat wat belemmert bewust wordt gemaakt, zodat het losgelaten kan worden.

Van blokkade naar jouw passie

De belangrijkste ontdekking van Dr. Bradley Nelson is dat geblokkeerde en verborgen emoties rondom het hart gaan zitten zodat er een “heartwall” ontstaat die je ervan belemmert om liefde te ontvangen en te geven. Deze zelfhulp methode helpt je om deze “heartwall” op te ruimen zodat je volledig in je passie kunt staan, je relatie met jezelf en met anderen dieper kunt beleven. Kortom je leven op een aangename manier te verrijken en het leven te nemen in zijn totale volle glorie.

Een wereld vanuit verbinding, liefdevol, met een open hart naar jezelf en naar anderen. Dit is te realiseren. Stap voor stap. Het enige wat hoeft plaatst te vinden is te beginnen bij jezelf.

Meer weten over Emotion Code?
Neem contact op!