Workshops

Kijk op onze agenda voor de komende workshops. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid voor een workshop op afspraak. Hieronder ziet u een overzicht van onze workshops. Meer weten over de mogelijkheden? Neem even contact op…

Workshop EFT

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een snelle en effectieve manier om van belemmerende emoties af te komen. EFT heeft een blijvend resultaat en  werkt ook bij lichamelijke klachten.

EFT is makkelijk te leren, het werkt bij vrijwel alle belemmerende emoties en je kunt het overal toepassen.

Na het volgen van de workshop:

Ken je de theorie van EFT    

Kun je de techniek van EFT toepassen bij  jezelf en anderen.

Heb je geoefend met deze techniek en zelf ervaren wat EFT doet.

Dit vonden cursisten van de workshop:

 
Ik wist niet dat het zo eenvoudig was, leuke workshop,
goed uitgelegd.
 
Blij dat ik toch gegaan ben, zat eerst te twijfelen en nu kan ik gewoon zelf iets doen als de dingen me aanvliegen vanwege de onzekere tijd waarin we leven. Ik word er rustiger van.
 
Ik heb EFT toegepast om de irritatie en frustratie van mijn puberkind niet meer zo binnen te laten komen en het werkt!
 
Bedankt voor de fijne workshop, het was liefdevol, warm, to the point en zielaanrakend.
 

Investering: € 65,-

incl. koffie, thee en lesmap
3,5 lesuren

 NLP en Intuïtieve ontwikkeling 

“Wat zie jij er stralend uit!” “Voor deze baan moet je stevig in je schoenen staan”. “Ik voel ogen in mijn rug prikken”. Zomaar een greep uit onze kleurrijke taal. Maar hoe doe je dat om stevig in je schoenen te staan en waar voel je dat als je ogen in je rug voelt prikken?

Deze cursus heeft als doel om je innerlijke vermogen meer aan te spreken en verder te ontwikkelen. Dit gebeurt d.m.v. concrete oefeningen die direct in het dagelijks leven zijn toe te passen. Onderwerpen die aanbod komen zijn: aarden/gronden, onderscheid maken tussen energie van jezelf en van de ander, werken vanuit persoonlijke doelen

In de cursus wordt gewerkt met: meditaties/visualisaties, NLP (Neuro linguïstisch Programmeren),  bewegingsoefeningen,  en systemisch werk.

Dit vonden cursisten van de cursus:

Ik had wel veel meer lessen willen krijgen, wat een leuke cursus en wat een inzichten.
Lekkere  handige tips gekregen tijdens de lessen. 

Waar ik al jaren tegen aan zat te hikken kreeg opeens een andere invalshoek. En nu vraag ik me af waar ik me al die jaren druk om heb gemaakt.
Ik heb nieuwe keuzes erbij gekregen en ik bepaal zelf wat ik ermee ga doen.

Investering: € 595,-
incl. koffie, thee en lesmap
6 dagen van 10.00 tot 16.30 uur

 

Workshop InnerSpeak

InnerSpeak helpt jou om je eigen licht meer te laten schijnen en het versterkt je kracht in wie je werkelijk bent.

InnerSpeak is een methode afkomstig uit Amerika en door Jean Adrienne Miller wereldwijd bekend gemaakt. InnerSpeak geeft je handvatten om los te komen van oude patronen, lichamelijke klachten, angsten en andere belemmeringen die je ervan weerhouden om het leven vol te nemen. Het is een makkelijke en effectieve manier die gebruik maakt van een spiertestmethode (kinesiologie). 

Leer nu zelf InnerSpeak in een Tweedaagse workshop Hier leer je hoe je de spiertest kunt toepassen en hoe je antwoorden kunt krijgen vanuit je innerlijk d.m.v. een werkmap. Je kunt InnerSpeak aan het eind van de workshop toepassen voor jezelf en voor anderen en leer je hoe je op afstand kunt werken.
Je krijgt een erkend Certificaat van InnerSpeak Level 1.  

Dit vonden cursisten van de workshop:

Ik heb ervaren dat de workshop veel bijzondere inzichten geeft, daadwerkelijk naar de kern gaat van een trauma en op zachte
wijze aanpakt met verbluffend resultaat. 

Het nodigt uit tot meer , ik word er blij van om mijn licht te mogen laten schijnen. Heel handig dat je InnerSpeak ook bij jezelf kunt toepassen. Wat een helderheid heb ik gekregen!

Ik zit te zoeken om te vertellen hoe ik de workshop en vooral de uitwerking van InnerSpeak heb ervaren. Hoe omschrijf je dat gevoel dat je verloren delen van jezelf weer terug hebt gevonden? Ik ervaar het dat ik eindelijk mezelf meer begin te begrijpen en verbonden ben met het groter geheel en dat geeft rust.

Investering: € 495,-
incl.  individuele sessie, uitgebreide handout, erkend certificaat,  koffie en thee

2 lesdagen van 10.00 tot 16.30 uur  
inclusief  individuele sessie voorafgaand aan de workshop 

 

Meer weten over Workshops,
neem contact op!