Workshops

De workshops van Praktijk Bergkroon worden onregelmatig ingepland. Controleer onze agenda voor de komende workshops. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid voor een workshop op afspraak. Hieronder ziet u een overzicht van onze workshops. Meer weten over de mogelijkheden? Neem even contact op…

Cursus 
Chakra’s in balans

Deze cursus heeft als doel om je meer bewust te maken van de balans van je chakra’s.

Naast theorie over de chakra’s, krijg je doelgerichte oefeningen die in het dagelijks leven zijn toe te passen. Deze oefeningen verlenen je meer inzicht in o.a. het loslaten van beperkende overtuigingen, blokkades en het meer in balans brengen van je energiehuishouding.

Elke les wordt er gewerkt aan een chakra a.h.v. meditatie- en visualisatieoefeningen, lichaamswerk, NLP (Neuro linguïstisch Programeren) en oefeningen uit systemisch werk.

Kosten: € 244,-
incl. koffie, thee en lesmap
2 lesuren per keer, 7 lessen

Cursus 
NLP en Intuïtieve ontwikkeling 

“Wat zie jij er stralend uit!” “Voor deze baan moet je stevig in je schoenen staan”. “Ik voel ogen in mijn rug prikken”. Zomaar een greep uit onze kleurrijke taal. Maar hoe doe je dat om stevig in je schoenen te staan en waar voel je dat als je ogen in je rug voelt prikken?

Deze cursus heeft als doel om je innerlijke vermogen meer aan te spreken en verder te ontwikkelen. Dit gebeurt d.m.v. concrete oefeningen die direct in het dagelijks leven zijn toe te passen. Onderwerpen die aanbod komen zijn: aarden/gronden, onderscheid maken tussen energie van jezelf en van de ander, werken vanuit persoonlijke doelen

In de cursus wordt gewerkt met: meditaties/visualisaties, NLP (Neuro linguïstisch Programmeren),  bewegingsoefeningen,  en systemisch werk.

Kosten: € 177,-
incl. koffie, thee en lesmap
2 lesuur per keer, 5 lessen

Workshop EFT

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een snelle en effectieve manier om van belemmerende emoties af te komen. EFT heeft een blijvend resultaat en  werkt ook bij lichamelijke klachten. Het  is goed  toe te passen bij o.a. stress, angsten, onzekerheid, hoogtevrees, nek en rugklachten, benauwdheid, etc.

EFT is makkelijk te leren, het werkt bij vrijwel alle belemmerende emoties en je kunt het overal toepassen: op de fiets, achter je bureau, onder de douche.

Na het volgen van de workshop:

  • Ken je de theorie van EFT    
  • Kun je de techniek van EFT toepassen bij  jezelf en anderen.
  • Heb je geoefend met deze techniek en zelf ervaren wat EFT doet.
Kosten: € 45,-
incl. koffie, thee en lesmap
3 lesuren

Workshop InnerSpeak

InnerSpeak helpt jou om je eigen licht meer te laten schijnen en het versterkt je kracht in wie je werkelijk bent.

InnerSpeak is een methode afkomstig uit Amerika en door Jean Adrienne Miller wereldwijd bekend gemaakt. InnerSpeak geeft je handvatten om los te komen van oude patronen, lichamelijke klachten, angsten en andere belemmeringen die je ervan weerhouden om het leven vol te nemen. Het is een makkelijke en effectieve manier die gebruik maakt van een spiertestmethode (kinesiologie). 

Leer nu zelf InnerSpeak in een Tweedaagse workshop Hier leer je hoe je de spiertest kunt toepassen en hoe je antwoorden kunt krijgen vanuit je innerlijk d.m.v. een werkmap. Je kunt InnerSpeak aan het eind van de workshop toepassen voor jezelf en voor anderen en leer je hoe je op afstand kunt werken.
Je krijgt een erkend Certificaat van InnerSpeak Level 1.  

Kosten: € 333,-
inclusief uitgebreide handout, erkend certificaat, koffie en thee
2 lesdagen van 10.00 tot 16.30 uur

Meer weten over Workshops,
neem contact op!