MatriXcoaching

Je eigen aanpak is altijd de beste!

Iedereen loopt in meer of mindere mate weleens vast. Bij de één heeft dat te maken met moeilijker kunnen leren of concentreren, de ander heeft mentaal last van angsten of boosheid. Wat je uitdaging ook is, beter met dyslexie omgaan, van je rijangst afkomen of gewoon lekkerder in je vel zitten: MatriXcoaching past bij je, want het is jouw manier om uitdagingen aan te gaan. Vaak merk je na 1 tot 3 uur al duidelijke veranderingen. Bovendien is het voor iedereen en voor alle leeftijden!

Het idee achter MatriXcoaching

Jij verwerkt en absorbeert op een unieke wijze informatie. Als je dat handig doet, gaat het als vanzelf; als je dat wat onhandiger doet, komt er een kink in de kabel. Bij MatriXcoaching leer je op jouw manier dingen terug te vinden in je hoofd en dus je hoofd op te ruimen. Door open vragen te stellen word je je bewust van je eigen aanpak. Je gaat je aanpak beter begrijpen en kunt daardoor ook veranderen. Zo vind je een handigere manier om dingen te onthouden en toe te passen. Je leert omgaan met negatieve emoties en blijft je angsten en je belemmeringen de baas.

Waar spreken we af… in Groningen of bij je thuis?

Waar en met wie spreken we af om je hoofd op te ruimen? In Groningen, Garnwerd of bij je thuis? Heb je behoefte aan individuele coaching, dan kom je naar mijn praktijk in Groningen of Garnwerd, of ik kom  naar jou toe. Zo hoef je niet van huis weg. Maar ook wanneer je een onderwijs- of zorgprofessional in de provincie Groningen bent en op zoek bent naar een lesprogramma of een workshop, kan MatriXcoaching een uitkomst zijn. Ik pas MatriXcoaching namelijk op allerlei manieren toe. Vraag me naar de mogelijkheden of download hier meer informatie over MatriXcoaching!

 

zie ook: www.matrixcoaching.nl

Meer weten of nieuwsgierig geworden? Neem contact op